Har I hørt om bogen ”Vegetariske Perler”?

Ikke? – da vil vi kort fortælle om denne bogs kvaliteter og evig-gyldighed.

Ester Andersens omfattende erfaring i vegetarisk madlavning er fundamentet i bogen ”Vegetariske Perler”. Hun har beskæftiget sig med nordiske råvarer og langtids tilberedning  -  længe før vi kendte Restaurant Noma og mange andre madlavnings tendenser, som er oppe i tiden.

Lær for eksempel at tilberede et fuldt vegetarisk måltid efter årstidernes grønsager og frugt, med råkost som forret og tilberedt hovedret, sådan at du får dækket dit fulde behov for proteiner, vitaminer og mineraler.
Et måltid, hvor din fordøjelse vil råbe HURRA!

En anden pointe er Enkelheden i opskrifterne, som afspejler et af de grundlæggende principper : Hellere afveksling end sammenblanding!

Slip også for en oppustet mave, som f.eks. efter at have spist rå grønsager, ved at lære enkelhed, rækkefølge og sammensætning af maden.

Vidste I, at rå frugt og rå grønsager ikke skal spises i samme ret?   Heldigvis er der undtagelser såsom f.eks. æbler, avocado, bær og melon.

Hvis du er vild med rå løg, så hjælper du din fordøjelse ved at lade de tynde skiver trække i marinade eller koldpresset olie i nogle timer.
Flere af denne type sunde råd finder du i bogen.

Desuden er der afsnit med bagning af brød, urteteer, pålæg og vegetariske sammensatte fest- og julemåltider.

Hjælp vores fælles Moder Jord og dig selv til en bedre ”fordøjelse”, ved at spise mindre kød eller bliv fuldtids vegetar! Bogen er også velegnet til veganere. Bl.a. med vegansk alternativ til æg.

En vegetarbog direkte fra hjertet, evigt aktuel.

Bogen fylder 10 år i november 2019.

+ Arkiv / Indlæg
Kommentar Registrering:

Du kan kun komme med kommentar, når du er lukket ind. Derfor er du nød til at sende en mail til mig for at få adgang.

Jeg har måtte lukke for registrering pga. mange spammer.

december 2021
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031