Rettelser og Tilføjelser til opskrifter i bogen.

Vegetariske perler – Året rundt

.

Vi har opdaget nogle små ‘ups’ i bageopskrifterne, der desværre forårsager nogle temmelig flade, i stedet for festlige boller… :

og andre tyrkfejl, vi beklager

Side 7 Hørfrøæg:

De gule hørfrø er bedst, de er mest slimet.

Side 24. Gulerødder / Hovedret Indbagt gulerod:

Retten skal bages ved 200 gr. og ikke ved 250, som der står.

Fejl side 89 jordskokker:

Sætternissen har været på spil med sit viskelæder, så nederste tekst på siden mangler, her er den….

Råkostforslag: Nr. 9, 10, 15, 28, 29.

jordskokker 89

Side 181 og 205. (Højre spalte)

                    “Festlige boller” og “Jule boller”

Der står der står i første linje af fremgangsmåden.

Acacie-vand og bagepulver blandes sammen. Det må de ikke, men derimod tilsættes bagepulver i den færdige dej og æltes med de sidste 3 minutter. For ellers hæver dejen ikke ved opvarmning. Hvis bollerne bliver tunge, så ælt kortere tid end de angivne 10 min. Du kan anvende grahamsmel i stedet for fint mel.

Det samme gælder for opskriften på “Jule boller” side 205.

… så skulle det blive mere festligt og julet.

Side 14. Gulærteboller med hørfrøæg:

Retten damper 3/4 time inden gulærtefarsen lægges på, ellers flader farsen ud.

 Side 39. Sellerihachis:

I sovsen mangler 1/2 tskf. paprika og 2 spskf. citronsaft.

Side 168.Birkeskage:

Der står birkes og maizenamel blandingen males 3 gange. der skal stå ad 3 gange. Man kan umuligt have det i kaffemøllen på en gang.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Det er hvad jeg har fundet af fejler.

Med hensyn til nødder i stedet for fløde, så vil jeg gerne afprøve mængden. Så det følger senere.

Kærlig hilsen fra        Ester A.

.