Tak til . . .

Denne bog og web-side er blevet til i et samarbejde mellem en gruppe mennesker med vidt forskellig baggrund. Bogen er en  bearbejdelse af Ester Andersens samlede materiale om vegetarisk madlavning ud fra livslæren Mazdaznan’s ernæringsprincipper.

Troen på, at her virkelig er noget at give videre til andre, har drevet værket – samt lysten til at gøre det til en ganske særlig perle. Den store interesse for og forventning til bogen, har i den grad  bidraget til motivationen.

– hermed en stor TAK til alle medvirkende! Også de som ikke er nævnt ved navn.

Isabella Kobylinski:
Kunstmaler og bogens og web-sidens illustrator, som står bag de fine tegninger rundt om i bogen. Med sin humoristiske streg har hun fået os til at se noget helt nyt i selleri, kastanjer og blomkål.

Isabella har været en uvurderlig hjælp i beslutningsprocesserne med sin indsigt i farver, tankebilleder og sprog.

Har sammen med Ester og Irrenne stået for mad, blomster og råvarer til fotografering.

Irrenne Sidsel Peier:
Koordinator og medredaktør. Har en naturlig interesse for, hvad der gavner krop og sind gennem sit arbejde som kiropraktor. Har haft en bærende rolle i at holde styr på indhold, formulering og fordeling af tekst. Har et meget nært forhold til Esters æblesmør og hybenopskrifter…

Britta Christiansen:
Med sin baggrund som læge og dybe indsigt i ernæringslæren en uundværlig konsulent på tekst, indhold og sammenhæng. Har  som vegetar – og mor til 5 – stor erfaring i at bruge rådene fra Ester Andersens materiale i det daglige.

Finn Bentzen:
Igangsætter af hele projektet, og formidler til projektlederen, Leanne.

Har i kraft af sit arbejde som økonomisk rådgiver og som bestyrelsesformand for flere Fonde med lignende projekter været en af de styrende kræfter i og med bogens tilblivelse. Har inspireret mange til at kombinere et aktivt og travlt arbejdsliv med en næstekærlig holdning og en sund,  helsegivende kost i hverdagen.

Ingemarie Baiocchi:
Tekstbearbejdelse og lyse indfald. Har været en værdifuld støtte med sin baggrund som bibliotekar, sin store viden om  vegetarisk madlavning og sin fine sans for detaljer.

Leanne Cecilie Johansen:
Grafisk design og projektstyring. Har stået for lay-out, design, grafisk tilrettelægning, flotte farveløsninger og minutiøse detaljer. Har desuden været den med det store overblik!

Camilla Hey:
Fotografen, der er ophavsmand til bogens flotte fotografier. Tilsammen sørgede hun og Leanne for, at de 2 dages fotosession forløb i en afspændt og kreativ atmosfære.

Kullerup Kurser:
Maden på fotografierne i bogen er lavet – og fotograferet – på det økologiske/ biodynamiske »Kullerup Kurser« ved Nyborg, hvor der halvårligt afholdes kurser i Mazdaznan-læren.

Tak til Hanne og Ingolf, der leder stedet! Se www.kullerup.dk