Jeg må være ved at blive gammel, men det er jeg måske også. Jeg glemte jo opskriften på kastaniekroketter, det er jo netop nu , der er tid for kastanier.

250 gr. kastanier,
125 g.hirseflager,
1 spskf. malede nødder,
1 spskf. hakket persille,
1/4 spskf. havsalt,
1/8 tskf. karry,
2 hørfrøæg, eller æg,
1/2 l. dst. vand,
1/2 tskf. urteekstrakt.

Egner sig til pålæg.

Kastanierne koges og pilles som beskrevet side 165.

Destilleret vand og urteekstrakt bringes i kog. Kastanier, nødder og persille findeles i food-processor ogkommes i tillige med det øvrige og det koger i 3 minn.

En plastikboks smøres med oli og massen kommes dei, og står mindst 1 time, inden den løsnes med en kniv og vends ud og skæres i skiver der vendes i en blanding af lige meget brunet mel og soyamel.

Panden varmes, og der kommes olie på. Kroketterne steges 12-15 min .på hver side. Låg indtil de vendes.

Smager særdeles godt til grønlangkål, men andre grønsager, kan også brugs.

 

Kærlig hilsen Ester.

+ Arkiv / Indlæg
Kommentar Registrering:

Du kan kun komme med kommentar, når du er lukket ind. Derfor er du nød til at sende en mail til mig for at få adgang.

Jeg har måtte lukke for registrering pga. mange spammer.

maj 2021
M Ti O To F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31