Rettelser og Tilføjelser til opskrifter i bogen.

Vegetariske perler  – Året rundt

Vi har opdaget nogle små ‘ups’ i bageopskrifterne, der desværre forårsager nogle temmelige flade, istedet for festlige boller…:

og andre tyrkfejl, vi beklager


Fejl og mangler i V.P.

 

  Side 7. Hørfrøæg:

De gule hørfrø er bedst, de er mest slimet.

  Side 14. Gulærteboller med hørfrøæg:

Retten damper 3/4 time inden gulærtefarsen    lægges på, ellers flader farsen ud.

 Side 39. Sellerihachis:

I sovsen mangler 1/2 tskf. paprika og 2 spskf. citronsaft.

 Fejl side 89  jordskokker:

Sætternissen har været på spil med sit viskelæder, så nederste tekst på siden mangler, her er den….

Råkostforslag: Nr. 9, 10, 15, 28, 29.

jordskokker 89

 Side 168.Birkeskage:

Der står birkes og maizenamelblandingen males 3 gange. der skal stå ad 3 gange. Man kan umuligt have det i kaffemøllen på en gang.

 

 Side 181 og 205. (Højre spalte)

                    “Festlige boller” og “Juleboller”

Der står der står i første linje af fremgangsmåden. Acacie-vand og bagepulver blandes sammen. Det må de ikke, men derimod tilsættes bagepulver i den færdige dej og æltes med de sidste 3 minutter. For ellers hæver dejen ikke ved opvarmning. Hvis bollerne bliver tunge, så ælt kortere tid end de angivne 10 min. Du kan anvende grahamsmel i stedet for fint mel.

Det samme gælder for opskriften på “Juleboller” side 205.

…så skulle det blive mere festligt og julet.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Det er hvad jeg har fundet af fejler.

Med hensyn til nødder i stedet for fløde, så vil jeg gerne afprøve mængden. Så det følger senere.

Kærlig hilsen fra        Ester A.

+ Arkiv / Indlæg
Kommentar Registrering:

Du kan kun komme med kommentar, når du er lukket ind. Derfor er du nød til at sende en mail til mig for at få adgang.

Jeg har måtte lukke for registrering pga. mange spammer.

juli 2019
M T O T F L S
« jun    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031