Rettelser og Tilføjelser til opskrifter i bogen.

Vegetariske perler  – Året rundt

Vi har opdaget nogle små ‘ups’ i bageopskrifterne, der desværre forårsager nogle temmelige flade, istedet for festlige boller…:

og andre tyrkfejl, vi beklager


Fejl og mangler i V.P.

 

  Side 7. Hørfrøæg:

De gule hørfrø er bedst, de er mest slimet.

  Side 14. Gulærteboller med hørfrøæg:

Retten damper 3/4 time inden gulærtefarsen    lægges på, ellers flader farsen ud.

 Side 39. Sellerihachis:

I sovsen mangler 1/2 tskf. paprika og 2 spskf. citronsaft.

 Fejl side 89  jordskokker:

Sætternissen har været på spil med sit viskelæder, så nederste tekst på siden mangler, her er den….

Råkostforslag: Nr. 9, 10, 15, 28, 29.

jordskokker 89

 Side 168.Birkeskage:

Der står birkes og maizenamelblandingen males 3 gange. der skal stå ad 3 gange. Man kan umuligt have det i kaffemøllen på en gang.

 

 Side 181 og 205. (Højre spalte)

                    “Festlige boller” og “Juleboller”

Der står der står i første linje af fremgangsmåden. Acacie-vand og bagepulver blandes sammen. Det må de ikke, men derimod tilsættes bagepulver i den færdige dej og æltes med de sidste 3 minutter. For ellers hæver dejen ikke ved opvarmning. Hvis bollerne bliver tunge, så ælt kortere tid end de angivne 10 min. Du kan anvende grahamsmel i stedet for fint mel.

Det samme gælder for opskriften på “Juleboller” side 205.

…så skulle det blive mere festligt og julet.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Det er hvad jeg har fundet af fejler.

Med hensyn til nødder i stedet for fløde, så vil jeg gerne afprøve mængden. Så det følger senere.

Kærlig hilsen fra        Ester A.

+ Arkiv / Indlæg
marts 2019
M T O T F L S
« jun    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031